Пеликан

Категории раздела
Александр Петрович Ахола-Вало/ Aleksantteri Ahola-Valo [10]
Россия и Финляндия [6]
Новости/ News [25]
Слушаем, читаем, смотрим (онлайн) [35]
Обновления [6]
Наши праздники [0]
Раздел на обновлении
Афиша [1]
Статистика
Главная » 2010 » Сентябрь » 23 » Markku Uusipaavalniemi ja totuus rahasta (VIDEO)
22:40
Markku Uusipaavalniemi ja totuus rahasta (VIDEO)

Poliittinen ura

Uusipaavalniemi vahvisti 20. syyskuuta 2006 lähtevänsä vuoden 2007 eduskuntavaaleihinKeskustan ehdokkaaksi.Uusipaavalniemi valittiin 18. maaliskuuta2007 eduskuntaan 2 817 äänellä.

Valtionyhtiöiden yksityistäminen

Uusipaavalniemi äänesti hallituksen periaatteellisesta linjauksesta poiketen valtionyhtiöiden lisäyksityistämistä vastaan. Toimenpiteestä ei seurannut julkistettuna kurinpitotoimia.

Uusipaavalniemi äänesti myös Lissabonin sopimusta ja Kreikan vuoden 2010 apupakettia vastaan.

Monilahjakkuus

Uusipaavalniemi harrasti pesäpalloa 26-vuotiaaksi saakka, ja on sittemmin aloittanut pesäpallon uudelleen hyvinkääläisessä Cobra Teamissä. Hän on heittänyt pesäpalloa tutkaan 140 kilometrin tuntinopeudella. Kouvolan Pallonlyöjien lukkarin Toni Kohosen mukaan Suomessa on alle kymmenen pelaajaa, jotka kykenevät vastaaviin lukemiin.Nuoruudessaan Uusipaavalniemi on harrastanut myös karatea, jääkiekkoa ja koripalloa. Curlingin pariin hän ajautui veljensä Jussin kautta.

Uimahyppyura

1980-luvun lopulla Uusipaavalniemi vaihtoi curlingin uimahyppyihin. Hän pääsi Suomen Uimaliiton valmennusryhmään ja vain puolen vuoden harjoittelun jälkeen hän saavutti SM-pronssia ja tästä vuoden kuluttua hopeaa ponnahduslautahypyissä. Pian hän keskeytti opintonsa Helsingissä ja lensi KalifornianLong Beachille, jossa häntä valmensi lajin kaksinkertainen olympiakultamitalisti Sammy Lee. Uusipaavalniemi oli asettanut tavoitteekseen pääsyn 1992 Barcelonan olympialaisiin. Hän kuitenkin tuli poskelleen alas kierrehyppynsä kolmen metrin ponnahduslaudalta, minkä seurauksena hänen korvastaan puhkesi tärykalvo. Uusipaavalniemi joutui pitämään puoli vuotta taukoa ja joutui lopulta lopettamaan lajin harrastamisen rahavaikeuksien vuoksi. Pian hän palasi takaisin curlingin pariin

Erityistaitoja

Uusipaavalniemi on ratkaissut Rubikin kuution 25 sekunnissa. Hän on kyennyt vakiinnuttamaan kuution ratkaisemiseen kuluvan ajan alle 40 sekuntiin. Lukiossa ollessaan hän sai valtakunnallisesta matematiikan kokeesta koko maan parhaat pisteet. Hän myös voitti kouluvuosinaan valtakunnallisen matematiikkakilpailun, suunnitteli omia tietokonepelejään ja voitti erään aikakauslehden järjestämän tietokoneohjelmakilpailun. Hän opetteli vedonlyönnin vuoksi kahdessa viikossa piin 250 ensimmäistä desimaalia.....

http://fi.wikipedia.org/wiki/Markku_UusipaavalniemiКатегория: Новости/ News | Просмотров: 594 | Добавил: Medze | Теги: totuus rahasta, Markku Uusipaavalniemi
Поиск
Календарь
«  Сентябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архив записей
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • База знаний uCoz

  • Copyright MyCorp © 2019