Пеликан

Категории раздела
Аптека Природы [16]
Питание [14]
Методы естественного оздоровления [11]
Осенние заготовки [4]
Своими руками [3]
Рецепты здорового питания [38]
вкусно и без сахара
Статистика
Главная » 2009 » Май » 15 » Tiibetin sieni (maitosieni),Тибетский молочный (кефирный) гриб
13:23
Tiibetin sieni (maitosieni),Тибетский молочный (кефирный) гриб
  1. Воздействие грибного кефира на организм
  2. Полезные вещества, содержащиеся в грибе
  3. Исследования целебных свойств гриба
  4. инструкция как растить    http://kefirniygrib.narod.ru/MAITOSIENI / TIIBETIN SIENI

Intialaisten joogien maitosienen toi Intiasta Puolaan Glichevskin yliopiston professori, joka asui ja sai lääkehoitoa 5 vuotta Intiassa. Hänellä oli vaikea maksasairaus, joka parani täydellisesti tällä sienellä. Lähtiessään Intiasta hän sai lahjaksi tämän sienen.

SIENEN PARANNUSOMINAISUUDET

Sieni säätää allergisia oireita, parantaa sydänsairauksia, pysäyttää verisuonten kalkkeutumisen, artriitin, parantaa maksan, sappivaivat, vatsahaavan, vie kehosta tulehdukseen käytetyt antibiootit ( erilaisiin sisäelinvaivoihin ), vähentää verenpainetta, lopettaa syöpäsolujen kasvun. Säätää väsymysoireita ja kehon kulumista, pysäyttää kehon solujen vanhenemisen. Hoitaa paradontoosin ( ientulehduksen ).

VALMISTUSOHJE

Kaksi teelusikallista sientä laitetaan 250 ml huoneenlämpöiseen maitoon ja jätetään 24 tunniksi huoneen lämpöön. Näin tehdään joka päivä samaan aikaan ja sieni säilytetään huoneen lämmössä. 18-20 tunnin kuluttua maito happanee ja saa hoito ominaisuuden. Merkkinä siitä, että piimä on käytettävissä kun se on saonnut (sakeutunut) ja piimä on irtautunut astian pohjasta. Hapannut piimä siivilöidään lasi- tai posliiniastiaan muovisen siivilän läpi, jonka reiät ovat 2-3 mm. Sen jälkeen sieni pestään kylmän juoksevan veden alla. Sitten sieni laitetaan astiaan ja päälle kaadetaan uusi annos huoneen lämpöistä maitoa. Jos sientä ei pestä joka vuorokausi eikä vaihdeta maitoa, se ei pysty uusiutumaan ja menee ruskehtavaksi, eikä siinä säily parantava vaikutus. SE KUOLEE!!


Terve sieni on valkoinen, maitorahkan värinen. 17 päivän kuluttua sienen määrä kaksinkertaistuu ja sitä voi jakaa toisille sairaille. Intialainen sieni on tiibetiläisen sairaanhoidon tuote. Se on pallonmuotoinen matta valkoisen väristä ja läpimitaltaan n. 6-8 mm alussa ja kasvaa noin 40-50 mm kokoiseksi. Sienen ovat kasvattaneet Tiibetin kansat ja se on ollut heidän lääkityssalaisuus kauan. Sientä säilytetään puhtaassa lasiastiassa huoneen lämmössä, joka päivä vaihdetaan tuoreeseen tai keitettyyn maitoon. ( yhdelle aikuiselle 0,5 litraa ja lapsille 0,1 litraa) . 30-35 päivän sienen elinaikana sieni jaetaan 4-6 osaan kooltaan 4-6mm kokoisiksi, jokainen osa alkaa kasvaa ja jakautua. Aluksi 1,5-2 litraa maitoa hapatetaan 24-26 tuntia ja sitä riittää 4-5 aikuiselle.
SIENTÄ EI SAA KOSKETTAA / KÄSITELLÄ METALLISILLA VÄLINEILLÄ! Ainoastaan muovi, lasi, posliini, puu.

Eläimille Tiibetin sienestä tehtyä piimää voi myös antaa. Mutta eläimet reagoivat siihen siihen herkemmin, samoin kuin lapset. Eli vielä vähän pienempi annos esim. koiralla kuin lapsella.Mutta esimerkiksi isoille koirille voi antaa saman määrän, kuin lapselle. Pienille ja keskikokoisille koirille vähemmän, kuin myös kissoille. Se auttaa myös eläimiä pysymään terveinä.

MITEN MAITOSIENTÄ KÄYTETÄÄN

Sihdin läpi laskettu maito 200-250 ml yksi juomalasi nautitaan 30-60 minuuttia ennen nukkumaan menoa, ja jos sitä käytetään aamulla niin 30-60 min ennen ruokailua ( suositeltua on ennen nukkumaanmenoa). Parhaat ominaisuudet maidolla on heti siivilöinnin jälkeen. 8-12 tunnin siivilöinnin jälkeen maito sakenee ja muuttuu rahkamaiseksi, hera erottuu ja haju on erikoisen hapan, ja se menettää hoitavat ominaisuutensa. Piimää voi käyttää lätyissä ja tehdä hapanta rahkaa.

HOITO KURSSI

Piimää nautitaan kerran päivässä, harvemmin kaksi kertaa 200-250 gr päivässä 20 päivän ajan, sen jälkeen pidetään väli aika 30-35 päivää. Se jälkeen kuuri toistetaan. Vuoden hoidon jälkeen taudin merkit häviävät, jos et väärinkäytä alkoholia ja rasvaisia ruokia. Hoidon aikana on alkoholin ja viinin ja lääkkeitten käyttö kielletty. Väliaikoina voi nauttia kuivaa viinirypäle viiniä tai samppanjaa. Ensimmäiset reaktiot hoitoon huomaa 10-14 päivän kuluttua, vatsan aktiivisuus nousee, jonka huomaa runsaan kaasun vapautumisesta, siksi maitoa suositellaan otettavaksi yötä vasten, ettei työssä tulisi vaivoja kaasuista. Vatsa voi mennä aluksi veteläksi. Niillä sairailla, joilla on kiviä sappirakossa voi tulla epämukavia tunteita maksan, munuaisten alueella. 12-14 päivän kuluttua olo tuntuu paremmalta, vahvat kehon reaktiot loppuvat, vatsa palaa kovalle ja tarve harvenee. Alkaa tuntua paremmalta, erikoisesti miehillä nousee sukupuoliaktiivisuus. Sieni on erittäin hyvä diabeetikoille, sokeripitoisuus veressä, virtsassa alenee.Vaikeasti sairaille diabeetikoille ja syöpäpotilaille suositellaan 1200 ml piimää päivässä 25 päivän ajan, ja sitten 5 päivän väliaika ( saa nauttia ilman väliaikoja ). Kaikille muille suositellaan 20 päivää ja sen jälkeen 10 päivän väliaika.
Sihdin läpi lasketulla maidolla voi voidella kasvoja, käsiä. Se suojaa rypyiltä, hidastaa ihon vanhenemista, vähentää väsymystä, poistaa suoloja nivelistä poliartriittipotilailla, pehmentää jalkapohjan kovettumia. Kaikkia kipeitä paikkoja ja niveliä kehossa. Voi voidella 5-6 kerrosta, sillä se kuivaa nopeasti, päänsärkyyn voidellaan 6-8 kerrosta.
Hoitoa voi toistaa vaikka kuinka monta kertaa, vaaraa ei ole. Sientä täytyy hoitaa hyvin, se on elävä ja auttaa meitä. Piimää nauttiessasi pidättäydy lääkkeitten käytöstä. Silloin huomaa miten piimä vaikuttaa terveyteen, miten suurta hyötyä siitä saat.
Voit nukkua ilman unilääkkeitä, vatsa tyhjentyy ilman lääkkeitä. Täytyy vain olla kärsivällinen, niin sieni saa hoidettua aineenvaihdunnan kehossanne. Täytyy uskoa, että sieni säätää aineenvaihduntaa ja vie kehostanne kuonan, vähentää ylipainoa, poistaa tulehdukset, auttaa normaalia kehon toimintaa, säätää veren painetta, estää syöpäsolujen syntymisen.
Jo 20 päivän kuluttua tunnette olonne paljon paremmaksi, 2 kuukauden jälkeen joitakin vaivoja alkaa hävitä. Teillä ei ole enää polttoja vatsassa, hengästyminen vähenee, tunnette vireyttä. Jokaisen haavan, ruhjeen, revenneen tai hiertyneen ihon voi hoitaa terveeksi, jos laittaa siteen, joka on hyvin kasteltu piimällä ja vaihtaa joka 30-60 minuutti. Sientä ei saa laittaa jääkaappiin, sillä se menettää hoito ominaisuuden. Jos käyttämättä jääneen piimän 2-3 päivänä kerää 3 litran lasiastiaan, lisää maitoa ja vettä, sitä voi käyttää jalkakylpyihin.
Väliaika ei ole pakollinen. Vaikkei pitäisikään ohjeen mukaan taukoja niin siitä ei ole mitään vaaraa. Lisäksi sieni säilyy kyllä 2-3- päivää hoitamattakin, kun sen laittaa kevytmaitoon ja lasipurkkiin, kansi kiinni. ( Ei tiukasti ) Laittaa suuremman määrän maitoa vielä, kun tavallisesti. Mutta tuon jälkeen sieni pitää pestä ja se monta päivää vanha piimä kaataa pois. Tätä ei suositella kuitenkaan, mutta näin voi menetellä, jos jostain syystä et voi hoitaa sientä säännöllisesti. Parempi vaihtoehto, olisi hankkia sienelle hoitopaikka.
Laittaa sitten uuteen maitoon, puhtaaseen astiaan uudelleen piimiämään. Kun laittaa kevyt maitoa niin se ei piimity niin nopeaan.
Ja täysmaidosta saa parhaan piimän. Hyla maitokin käy.
Säännöllisesti käytettäviä lääkkeitä voi käyttää hoidon aikana, mutta omaa vointia tulee seurata. Lääkkeet saattavat hidastaa piimän vaikutusten esiin tuloa.Tai voimistaa lääkkeen vaikutusta, joissakin tapauksissa, harvoin kuitenkin näin. Mutta ei ole vaaraksi. Hoidon kuluessa esimerkiksi verenpainetta ( jos kärsii verenpaine vaivoista ja erityisesti, jos siihen on lääkitys ) tulisi seurata tiheämmin, koska lääkkeen tarve saattaa pienentyä nopeastikin. Muista seurata vointiasi säännöllisesti!

Sieni tasapainoittaa elimistön happamuutta, myös. Eli Ph:ta

Muistakaa! Sieni tarvitsee hoitoa, se on elävä ja siihen pitää suhtautua kuin elävään! Kun sinulla on liikaa, jaa tarvitseville!

Terveydeksi!

Tiibetin sieni (maitosieni)
Категория: Питание | Просмотров: 10002 | Добавил: Admin
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Поиск
Календарь
«  Май 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архив записей
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • База знаний uCoz

  • Copyright MyCorp © 2019